Altijd all inclusive

Standaard All-in

Onze all inclusive service geeft je het de grootst mogelijke gemak tijdens uw reis zodat je zonder zorgen kunt genieten. Dit is mogelijk doordat alle verzekeringen en maatregelen zijn inbegrepen in onze huurprijs die je eenmalig betaald. 

Dit bevat ook alle onverwachte kosten zoals het ophalen van uw huurauto of mogelijke schade. Bij AutohureninItalie vallen alle onderstaande items in onze all inclusive service.

Diefstal verzekering

Wanneer je terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als je diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering (TP) verzekerd je tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico​

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade. Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders je toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. Je moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of je geen extra diensten aanbiedt.

7.5 miljoen WA-dekking

In de meeste landen met onze service is de WA-dekking voldoende. In landen die niet hier toebehoren ligt de dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als er dan een ongeval plaats vindt kun je financieel een groot verlies lijden. Daarom sluiten wij voor je een WA verzekering af met een dekking van € 7,5 miljoen zodat je geen verlies kan lijden. Deze verzekering dekt schade zowel materieel als fysiek.

Schadedekking
Als wij zeggen all inclusive dan menen wij het ook. Alle mogelijke schade wordt verzekerd en aan je terugbetaald nadat je een schadeformulier hebt ingevuld.
Gratis wijzigen
Ook na afloop van de 14 dagen optie kun je jouw reservering nog gratis aanpassen. Zolang je ze maar 4 uur voor huurontvangst heeft doorgegeven.
14 dagen optie
Ben je aan het plannen om op vakantie te gaan maar zijn er nog onzekerheden? Dan kun je binnen 14 dagen uw reservering nog aanpassen.
Lokale belasting
Over alle prijzen van alle inclusive huursom is het lokale BTW percentage berekend. Wanneer je extra functies gebruikt moet je het lokale BTW bedrag betalen.
Ongelimiteerde kilometers
In onze huursom hoef je niet extra te betalen als je boven een aantal kilometers zit. Met deze ongelimiteerde kilometers kun je alles goed bekijken.
24/7 Nederlandstalig noodnummer
Mochten er problemen zijn kun je ons altijd bereiken op ons nood nummer +31 23 782 0000. Ons personeel zal je waar mogelijk helpen.
Vorige slide
Volgende slide

Met GPS de weg op

Wij hebben alles voor je geregeld. Ter plaatse hoef je dus alleen nog maar je gegevens in te vullen, het huurcontract te lezen, je krabbel te zetten en weg ben je! 

Nederlandstalig noodnummer

Je kunt ons 24/7 bellen op ons Nederlandstalige noodnummer. Onze autohuurexperts helpen je graag weer op de rit!

Zorgeloos reserveren

Iedere reservering die je maakt kun je kosteloos wijzigen. Zolang je dit maar doet binnen 14 dagen.

Heb je nog vragen?