Zorgeloos Florence verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Florence

Wat dacht jij ervan om een auto te huren zodat die al voor je klaar staat op de luchthaven van Florence wanneer je daar landt? Niet nodig? Maar hoe kom jij dan bij je hotel in Florence? De  Luchthaven Florence-Peretola ligt weliswaar niet ver van de prachtige stad Florence, maar om te gaan lopen met je zware koffer lijkt ons niet zo’n goed idee

Lees jij graag boeken van Dan Brown? Florence is die Italiaanse stad waar het verhaal ‘Inferno’ zich grotendeels afspeelt. Wanneer je dat boek gelezen hebt dan weet je al dat er veel interessante plekken zijn in deze stad die je kunt bezoeken. Wat echter ook leuk is, is om het omliggende Toscaanse platteland te gaan bezichtigen. Je kunt heerlijk toeren met de auto door het heuvelachtige landschap vol met zijn kenmerkende cipressen en kleine dorpjes. Je zult dan echter wel een auto moeten huren in Florence.

De kans dat je immers zelf met het vliegtuig naar Sardinië gaat en daar dus nog niet voorzien bent van een eigen voertuig, is groot. Maar het zou zonde zijn wanneer je tijdens je verblijf geen perfecte vakantiecombinatie kunt realiseren van zon, verre uitzichten

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Een auto huren in Florence doe je via Autohureninitalie.nl

Via ons van Autohureninitalie.nl kun jij echter alles omtrent het huren van een auto in Florence vooraf al regelen. Wij zijn jouw primaire aanspreekpunt en regelen alles voor je van begin tot eind. Ook in geval van calamiteiten kun je ons benaderen . Wij zijn zelf geen autoverhuurbedrijf maar werken voor grote, betrouwbare partijen zoals Europcar.

Een auto huren in Florence doe je natuurlijk va Autohureninitalie.nl, want dan weet je zeker dat het goed zit.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Laat lekker makkelijk alles vooraf al in orde maken

Een stad als Florence bezoeken is inspirerend maar na enkele dagen is het ook leuk om eens heel wat anders te gaan zien en doen. Je wilt dan even je omgeving veranderen en door een auto te huren in Florence kan dat heel gemakkelijk. Ga de scheve toren van Pisa bezoeken of wissel je verblijf af met een dagje strand. Het kan aardig heet zijn in de stad hoor.

Historic city of Florence

Niet iedereen die in Italië lokaal een auto huurt heeft daar even goede ervaringen mee. Ten eerste zijn veel verhuurders geen andere taal dan het Italiaans machtig. Spreek jij dat wel? Onder de kleinere autoverhuurders zijn bovendien best wat malafide bedrijven. Een probleem of conflict ligt dan voortdurend op de loer.

Heb je nog vragen?