Met een all-inclusive huur auto Ozieri verkennen!

Auto huren Ozieri

Ozieri op het fraaie Italiaanse Eiland Sardinië, is een kleine stad met iets meer dan 10.000 inwoners. Het is een leuke stad maar ook een goede uitvalsbasis om bezienswaardigheden op de rest van het eiland te bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende bezienswaardigheden in Ozieri:

Er valt veel te zien wanneer je naar Rome gaat. Deze hoofdstad van Italië met 3 miljoen inwoners, is dan ook misschien wel de belangrijkste historische stad van onze Westerse beschaving. Denk je eens in wat je daar allemaal kunt zien en beleven:

Een reis naar Sardinië duurt best lang. De meeste mensen nemen daarom het vliegtuig. Nog leuker wordt je verblijf wanneer je besluit om in Ozieri een auto te huren. Dan hoef je niet slechts op één plek te blijven. En je bent ook niet aangewezen op excursies. Door een auto te huren in Ozieri kun je gaan en staan waar je maar wilt.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Wat heb je eraan om een auto te huren in Ozieri?

Van noord naar zuid meet Sardinië ongeveer 275 km en van west naar oost op het breedste punt bijna 150 kilometer. Ook als je besluit om een auto te huren in het relatief centraal gelegen Ozieri, dan wordt het nogsteeds een hele klus om heel het eiland te kunnen bekijken. 

De mooie locaties in het noorden van het eiland komen dan echter wel binnen je handbereik. Enkele voorbeelden:

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Maak het jezelf makkelijk

En daarom moet je je auto in Ozieri nu al boeken via onze website. Ons bedrijf is partner van Sunny Cars dat ter plekke alleen met betrouwbare verhuurbedrijven werkt. Al jouw aanspreekpunten lopen echter in de Nederlandse taal via ons. 

Kom je aan in Ozieri en ga  je naar het ophaalpunt waar je je auto kunt huren, dan ligt er al een duidelijk contract met een goede verzekeringsdekking voor je klaar.

Prettige vakantie!

Anchored yachts

Heb je nog vragen?