Sorrento zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Sorrento

Sorrento is een stad in de Italiaanse regio Campania en gelegen op een soort plateau op het schiereiland Sorrentina. De stad ligt daar enkele 10-tallen meters boven de zeespiegel. Deze plaats was oorspronkelijk een van de eerste toeristenoorden in Italië. Ook nu nog is toerisme een belangrijke inkomstenbron. 

Daarnaast zijn er veel citroenplantages en is er wijnbouw. De meeste mensen met bestemming Sorrento zullen vanuit ons land met het vliegtuig vertrekken. Als je dan in Sorrento bent, kun je het beste een auto huren. Dan kun je de vele bezienswaardigheden in de stad gemakkelijker bekijken. Dat zijn bijvoorbeeld:

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

En nog meer redenen om in Sorrento een auto te huren

Door ervoor te kiezen om in Sorrento een auto te huren kun je ook de hoogtepunten buiten de stad bezichtigen. Een daarvan is de bijna 1300 meter hoge vulkaan met de naam Vesuvius. Over de bekendste uitbarsting van deze Vulkaan in het jaar 79 zul je waarschijnlijk al wel eens iets gehoord hebben. 

Destijds werd onder andere het dorpje Pompeï bedolven onder gloeiende lava. Je kunt die plek bezoeken. Wil je daarbij niet afhankelijk zijn van openbaar vervoer of een excursie vanuit Sorrento, dan kun je het beste een auto huren om op eigen gelegenheid te gaan kijken.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Regel het direct

Je hoeft niet te wachten met het huren van een auto tot je daadwerkelijk in Sorrento bent. Je kunt alles namelijk nu al direct regelen via onze website. Wij, als partner van Sunny Cars, zorgen er dan voor dat een huurauto van een gerenommeerde partij als bijvoorbeeld Europcar, bij aankomst al voor je klaar staat. 

Al je contacten voorafgaand aan en tijdens de huurperiode kun je via ons onderhouden. Je weet dan ook zeker dat je bij het huren van je auto in Sorrento gegarandeerd bent van een goede verzekeringsdekking.

Sorrento, Naples: the coast at summer

Heb je nog vragen?