Voorbereid op reis

Tips voor het huren van een auto in italie

Aangezien niet iedereen bekend is met Italië als land en daarmee de verkeersregels en gedragsregels hebben wij van AutohureninItalie.nl de nodige tips uitgewerkt.

travel bus interior and seats

Kies als verhuurlocatie de shuttleservice

Als je graag wilt dat je (reis)partner ook kan rijden in de auto, kies dan voor Sunny Cars. Bij ons zijn de kosten voor een tweede bestuurder inbegrepen. Bij veel verhuurders is dit niet het geval en betaal je hiervoor extra.

Let bij het boeken goed op en boek de tweede bestuurder er meteen bij.

PvrOwD_t20_plQONW

Tijdig reserveren loont

Zoals bij vliegreizen is het zo dat hoe langer je wacht hoe duurder het wordt. De meeste verhuurders hebben geen oneindig aantal auto’s in de verhuur, dus hoe eerder je boekt hoe meer kans je hebt op de auto van jouw keuze en op een lagere huurprijs.

 

Ga je in het hoogseizoen zorg dan dat je de huurauto al tijdig vooraf hebt geregeld via Sunny Cars. Zo bespaar je veel geld en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

young-man-with-luggage-walking-to-airport-terminal-at-sunrise-prague-czech-republic_t20_VLRmR3

Verhuur in stad of op vliegveld

Ga je liever wat later pas rondrijden met de huurauto dan kun je een paar dagen huur besparen door de auto niet op het vliegveld maar bijvoorbeeld in de stad te huren.

Je neemt dan vanuit het vliegveld het openbaar vervoer of een taxi en huurt pas later de auto.

Zorgeloos uw auto huren?

Huur via de expert in Italië

Met AutohureninItalie.nl huur je een auto op bijna alle locaties in Italië.

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard per huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardige uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt.

AutohureninItalie is er voor jou!

Met de  all inclusive deals van Sunny Cars geniet je altijd van de beste verzekeringsvoorwaarden, zoals je in Nederland gewend bent. Zoals altijd WA-verzekerd!

Het pakket bezit ongelimiteerde kilometers en bij schade aan de huurauto betalen zij het eigen risico aan je terug. Dit geldt voor deuken, maar ook voor schade aan glas, banden, bodem of dak. Alle gegevens krijg je in een helder overzicht zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Zo werkt Sunny Cars samen met Alama, Budget Rent a Car en Europcar. Zo word je altijd van goede kwaliteit voorzien en kom je nooit voor verassingen te staan. Boek zorgeloos een auto bij AutohureninItalie!

refueling-car-at-the-refuel-station-car-fuels-concept-car-gas-station-petrol-refueling-pump-gasoline_t20_JzALkP

Tankregeling verschil. Let op!

Kosten kun je besparen door FF te kiezen. Dit wil zeggen full-full. Je neemt hem vol mee en je levert hem vol terug.  Bij veel verhuurders is dit vooraf niet geregeld en rekenen ze bij het afhalen een volle tank. Je betaald deze extra bovenop je al betaalde huur.  Ze beloven dan dat ze het betaalde bedrag terugstorten op je creditkaart als je hem weer vol inlevert. Dit is vaak niet waar.

hey-yall-going-the-wrong-way-i-have-the-map_t20_ne2y6A

Wel of geen navigatie boeken

Je kunt ook nog besparen door je eigen navigatie mee te nemen in plaats van er eentje te huren. Behalve wanneer je bij Sunny Cars boekt, want daar is de gps inbegrepen in de huurprijs van de auto!

Je zou ook je smartphone kunnen gebruiken, alleen is dat wel duur in het gebruik omdat je de data-roaming moet aanzetten en je het risico loopt om kosten te maken buiten je data bundel.

people-in-the-showroom-opt-for-new-suv-cars-car-sale-automobile-transportation-auto-new-transport_t20_kRE4GR

Een grotere auto kan goedkoper zijn dan een kleine auto

Een kleinere auto is vaak goedkoper in huur, maar ga je bijvoorbeeld in een bergachtig gebied op verkenning dan kan het best zijn dat je de hogere huur van een grotere auto uiteindelijk terugverdiend in de brandstof.

Hoe dan? Een grotere auto heeft in de bergen meer power en zal dus minder verbruiken dan een kleinere auto die meer moeite moet doen om de bergen over te komen.

Heb je nog vragen?