Palermo zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Palermo

Een auto huren in Palermo op Sicilië is een uitstekend idee. Ga je naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië dan ga je namelijk naar het grootste eiland van de middellandse zee. De meeste mensen zullen hiernaartoe vliegen, want een rit met de auto is ver en je zult bovendien ook nog een veerboot moeten nemen. 

Maar als je dan eenmaal bent geland met het vliegtuig dan heeft dat wel als nadeel dat je veel minder mobiel bent. En dan te bedenken dat heel Sicilië een oppervlakte heeft van ruim 25.000 vierkante kilometer en met bijna 200 bij 200 kilometer niet eens zo gek veel kleiner is dan Nederland. Maar geen nood, want een auto huren in Palermo biedt dan uitkomst.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Een auto huren in Palermo om heel Sicilië te kunnen ontdekken

Door in Palermo een auto te huren kun je heel Sicilië bekijken en bezienswaardigheden heeft dit eiland genoeg. Wat te denken van een bezoek dat je met je huurauto zou kunnen brengen aan de vulkaan Etna. Dat is een actieve vulkaan met diverse hoofdkraters. 

Of ga enkele van de vele klassieke oudheden bekijken die op het eiland goed bewaard zijn gebleven. Daarnaast is het leuk om de bakermat van de Maffia in het dorpje Corleone te bezoeken. Door een auto te huren in Palermo zie je meer dan alleen deze stad maar ligt heel Sicilië in één klap aan je voeten.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Veilig een auto huren

Juist die maffiamentaliteit alsmede de taalbarrière zijn er de oorzaak van dat veel Nederlanders niet graag lokaal een auto huren in Palermo. Wij van Autohureninitalie.nl begrijpen dat. Via onze website kun je alles ten aanzien van het huren van een auto in Palermo vooraf regelen en bovendien gewoon in je Nederlandse moedertaal. Dat voelt vertrouwd. 

Wij zijn zelf geen eigenaar van de auto’s die verhuurd worden maar zijn wel jouw Nederlandstalige aanspreekpunt. Ook in geval van calamiteiten. Zo kun jij zorgeloos op vakantie.

The big cathedral of Palermo

Heb je nog vragen?