Verken zorgeloos Triëst met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Triëst

De Italiaanse stad Triëst ligt ten oosten van Venetië aan de Sloveense grens en telt 200.000 inwoners. Ga jij daar binnenkort naartoe voor een vakantie? Mocht je niet met eigen vervoer op reis gaan dan raden we je aan om tijdens je verblijf een auto te huren in Triëst. 

Er is immers niets zo prettig dan tijdens je vakantie te kunnen gaan en staan waar je maar wilt. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid en een auto huren zorgt er bovendien meer dat jij tijdens je verblijf veel meer kunt zien. Ook van hoogtepunten die buiten Triëst gelegen zijn.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Daarom een auto huren in Triëst

Natuurlijk zijn de bezienswaardigheden in de stad zelf meer dan de moeite waard. Je vindt in Triëst kastelen, kathedralen, tempels en Romeinse theaters. Maar hoe leuk is het om tijdens je verblijf ook ander steden te kunnen bezoeken, zoals het Sloveens Ljubljana? Daar is de sfeer heel anders. Of om een dagtrip te maken naar een nog mooiere stad, namelijk Venetië. Hou je van natuur dan kun je door een auto te huren in Triëst bovendien één dag richting de alpen rijden om even heerlijk in de bergen te vertoeven.

Of rij de andere kant op richting de kust en pak een lekker dagje strand mee. En natuurlijk kun je ook met de auto naar de naburige grote stad Milaan gaan. Door een auto te huren in Turijn komt dat allemaal in één klap binnen handbereik.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Vooraf boeken

Hoe handig zou het zijn wanneer je vooraf al een auto kunt huren, dus nog voordat je naar Triëst afreist? Via deze website: Autohureninitalie.nl kan dat. Wij zijn namelijk een partner van de gerenommeerde firma Sunny Cars. Sunny Cars beschikt over een netwerk van lokale, louter betrouwbare autoverhuurbedrijven. 

Al je contacten kunnen via ons verlopen en wij kunnen ervoor zorgen dat de auto die jij wilt huren in Triëst al bij aankomst voor je klaar staat. 

Wij zorgen voor een goed en duidelijk contract en een goede dekking op het gebied van autoverzekering. Wij zijn zelf geen eigenaar van de huurauto maar fungeren als Nederlandstalig aanspreekpunt om het huren van een auto in Triëst of in elke andere Italiaanse stad, gemakkelijker en aangenamer voor jou te maken.

Venetian Streets Italy

Heb je nog vragen?