Verken zorgeloos Turijn met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Turijn

Wie naar Turijn afreist vertrekt naar een van de grootste steden van Noord-Italië en zelfs van heel het land. Net als in Amsterdam wonen er in deze stad ongeveer één miljoen mensen. Niet bepaald een dorpje dus. Het is een ware autostad want FIAT werd hier opgericht. Als je in de buurt bent moet je dan ook zeker het automuseum bezoeken dat in deze stad gelegen is.

Ook qua klassieke oudheid is er in Turijn veel te zien. Bezoek het koninklijk paleis en de welbekende Dom. Het vliegveld is echter maar liefst 15 kilometer van de stad verwijderd. 

Alleen dat al is een goede reden om een auto te huren in Turijn wanneer je er met het vliegtuig naartoe gaat. Je huurauto staat dan al op de vluchthaven voor je klaar en je rijdt zo de stad in.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Nog meer redenen om een auto te huren als je in Turijn bent

Wanneer je niet met een eigen vervoermiddel naar Turijn reist dan zijn er verschillende motieven om ter plekke een auto te huren. Met een auto reis je immers snel richting de Alpen en dan kun je dus ook mooie natuur bekijken. 

Of rij de andere kant op richting de kust en pak een lekker dagje strand mee. En natuurlijk kun je ook met de auto naar de naburige grote stad Milaan gaan. Door een auto te huren in Turijn komt dat allemaal in één klap binnen handbereik.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Boek je huurauto via deze site

Wij van autohureninitalie.nl bieden je de mogelijkheid om heel eenvoudig vooraf al een auto te huren in Turijn. Wij zijn partner van Sunny Cars, zijn zelf niet de eigenaar van de huurauto, maar fungeren als contactpunt tussen jou en het autoverhuurbedrijf. Geen geregel met het huren van een auto in Turijn zelf dus. Bij aankomst ligt een duidelijk huurcontract al klaar en hoef je het alleen nog maar te ondertekenen. De keuzes heb je al via onze website gemaakt. Alles is op betrouwbare wijze al door ons voor je geregeld. Wat wil je nog meer?

City of Milan Italy

Heb je nog vragen?