Verken zorgeloos Taormina met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Taormina

Taormina aan de wetskust van het Italiaanse eiland Sicilië is een bestemming waar toeristen meestal met het vliegtuig naartoe reizen. De kans is groot dat je aankomt op het vliegveld van Catania of dat van de grootste stad van het eiland ‘Palermo’. 

Taormina is een prima uitvalsbasis om andere gebieden van Sicilië te gaan bekijken door een auto te huren. Het ligt ten noorden van de vulkaan de Etna. Bij de stad ligt Giardini-Naxos, de oudste Griekse vestiging buiten Griekenland. Dat is tegenwoordig een bij Italianen populaire badplaats.

Er zijn diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving zoals een Grieks-Romeins theater, de Dom uit de 13e eeuw, een paleis en er zijn diverse weelderige fonteinen.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Direct regelen?

Wanneer je besluit een auto te huren in Taormina dan wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Gelukkig kunnen wij dat voor je verzorgen. Autohureninitalie.nl is namelijk partner van Sunny Cars en kan er als Nederlandstalig aanspreekpunt voor zorgen dat jouw huurauto al voor je klaarstaat zodra je in Taormina arriveert. Een kwalitatief goede huurauto alsmede een complete verzekeringsdekking zijn dan gegarandeerd. En jij kunt heerlijk gaan genieten van je vakantie en hoeft na aankomst nergens meer over na te denken.

Destijds werd onder andere het dorpje Pompeï bedolven onder gloeiende lava. Je kunt die plek bezoeken. Wil je daarbij niet afhankelijk zijn van openbaar vervoer of een excursie vanuit Sorrento, dan kun je het beste een auto huren om op eigen gelegenheid te gaan kijken.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Ook andere delen van het eiland ontdekken door in Taormina een auto te huren

Wanneer je besluit om een auto te huren op Taormina dan kun je meer dan alleen de directe bezienswaardigheden in de stad zelf gaan bekijken. Vanuit Taormina kun je bijvoorbeeld de vulkaan Etna al zien liggen. Soms kun je hem zelfs horen rommelen. Wanneer je zelf de Etna op wilt gaan kun je in Taormina een auto huren en rijden naar Piano Provenzana alwaar een bus van een busmaatschappij vertrekt, die het alleenrecht heeft op vervoer op de Etna.

skyline of Taormina city in summer day

Die brengt je naar bijna 3000 meter hoogte. De top van de vulkaan ligt op 3.350 meter.

Zo zie je maar. Een auto huren in Taormina geeft je veel meer vrijheid. En niets is prettiger dan tijdens een vakantie te kunnen gaan en staan waar je maar wilt.

Heb je nog vragen?