Verken zorgeloos Bologna met een all-inclusive huur auto!

Auto huren in Bologna

Ga je binnenkort naar Bologna in Italië met het vliegtuig, dan is het aan te raden om daar een auto te huren.  Bologna is namelijk gelegen net boven de prachtigste regio van Italië, namelijk Toscane. Bovendien kun je vanuit deze stad gemakkelijk een dagtrip maken naar nog fraaiere steden zoals Venetië en Verona. En door een auto te huren kun je ook heel gemakkelijk een dagje plannen naar de fraaie Toscaanse stad Florence, met al zijn klassieke oudheden waaronder ‘Il Duomo’ (De Dom).

Bologna zelf is overigens ook de moeite waarde. Italië kent veel grote steden en deze stad staat met zo’n 400.000 inwoners op plaats 7. Bologna staat niet echt bekend om zijn toeristische hoogtepunten en daarom vind je er nog geen massaal toerisme. Het is een fijne stad maar het zou zo maar kunnen zijn dat je er wat sneller uitgekeken bent. En dan is het wel fijn als je een auto kunt huren in Bologna om ook nog wat van de rest van de omliggende regio te kunnen gaan zien.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Waarom je een auto zou moeten huren in Bologna

Bologna zelf is overigens ook de moeite waarde. Italië kent veel grote steden en deze stad staat met zo’n 400.000 inwoners op plaats 7. Bologna staat niet echt bekend om zijn toeristische hoogtepunten en daarom vind je er nog geen massaal toerisme. 

Het is een fijne stad maar het zou zo maar kunnen zijn dat je er wat sneller uitgekeken bent. En dan is het wel fijn als je een auto kunt huren in Bologna om ook nog wat van de rest van de omliggende regio te kunnen gaan zien.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Auto huren in Bologna via Autohureninitalie.nl

Via de website van Autohureninitalie.nl vind je uitgebreide informatie omtrent het huren van een auto in Bologna. Zo’n auto huren, dat dat doe je immers toch voordat je vertrekt zodat je na aankomst niet direct allerlei zaken hoeft te regelen. Je auto staat gewoon klaar voor je op het vliegveld en je rijdt zelf eenvoudig met je koffer naar je hotel. 

Om niet alles met een verhuurbedrijf in de Italiaanse taal te hoeven regelen, een taal die jij wellicht niet eens machtig bent, kun je je auto in Bologna nu al vooraf huren via ons. Wij zijn zelf geen eigenaar van huurauto’s maar dienen als contactpunt voor lokale maar gerenommeerde autobedrijven waaronder Europcar.

basilica san petronio and towers in Bologna city

Je kunt via ons alles vooraf regelen en mochten er tijdens je vakantie calamiteiten zijn ten aanzien van je huurauto, ook dan neem je gewoon contact op met ons. Wij zorgen er dan voor dat jij een onbezorgd verblijf zult hebben.

Auto huren in Bologna? Dat doe je natuurlijk via Autohureninitalie.nl

Heb je nog vragen?