Met een all-inclusive huur auto Venetië verkennen!

Auto huren Venetië

Ga jij een bezoek brengen aan Venetië? Dan bevind je jezelf binnenkort in een prachtige, authentieke stad. De stad zelf is autovrij, maar toch wordt je trip nog leuker door in Venetië een auto te huren. Dan kun je namelijk ook de omgeving van de stad gaan verkennen.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Ja, je moet zeker een auto huren wanneer je in Venetië bent.

Zoals gezegd is de stad Venetië zelf autovrij. Dé manier om je door de stad te verplaatsen is per boot. Dat kan een waterbus zijn, een watertaxi maar het meest romantische is natuurlijk om je te verplaatsen per gondel. Je wordt door de stad gevaren terwijl de gondelier je een lied toezingt. Hou je niet van water, dan is dat lastig in Venetië. Maar je kunt de stad zelf natuurlijk wel te voet verkennen.

Of rij de andere kant op richting de kust en pak een lekker dagje strand mee. En natuurlijk kun je ook met de auto naar de naburige grote stad Milaan gaan. Door een auto te huren in Turijn komt dat allemaal in één klap binnen handbereik.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Uitstapjes met je huurauto vanuit Venetië

Wat is er leuker dan de stad even af te wisselen met een (half) dagje strand. Door een auto te huren in Venetië ben je zo aan de Oostkust. En dan zijn er nog de andere Italiaanse steden in de buurt. Padova bijvoorbeeld, dat ook wel Padua wordt genoemd, is zeker zo sfeervol maar er zijn een stuk minder toeristen en je betaalt er tenminste niet de hoofdprijs voor dat kopje Italiaanse koffie op het terras.

Wil jij in Venetië een auto wil huren, oriënteer je dan via deze website Autohureninitalie.nl vooraf en boek alvast je auto voordat je afreist. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is en dat alle contacten eenvoudig verlopen via ons als aanspreekpunt. Wij zitten in elk geval voor je klaar.

venice italy

Heb je nog vragen?