Zorgeloos Lucca verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Lucca

Ga je binnenkort met vakantie naar de regio Toscane in Italië, dan mag je van geluk spreken. De Toscaanse regio is namelijk volgens velen een van de meest authentieke gebieden van het land. Je vindt hier fraaie, oude steden vol bezienswaardigheden. De stad Lucca is er daar een van.

Lucca is de belangrijkste stad van de gelijknamige provincie die onderdeel uitmaakt van Toscane. De stad heeft een kleine 100.000 inwoners en is dus niet al te groot. Maar wel rijk!

 Het is zelfs een van de rijkste steden in heel Noord-Italië. De stad heeft een lange historie en er zijn veel bezienswaardigheden. Reis je per vliegtuig naar Lucca maar wil je meer zien van de regio Toscane en van de kust, dan zul je in Lucca een auto moeten huren.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Boek je huurauto nu meteen!

En die auto huur je heel eenvoudig al voordat je vertrekt via Autohureninitalie.nl. Wij zijn partner van Sunny Cars en staan garant voor de verhuur van hoogwaardige voertuigen. Wij zorgen voor een uitstekende dekking qua verzekering en zijn als intermediair verhuurder voortdurend aanspreekbaar voor en tijdens jouw huurperiode.

In de Nederlandse taal wel te verstaan. Dat maakt het voor jou tijdens je verblijf in Lucca toch allemaal net wat vertrouwder en gemakkelijker.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Een auto huren in Lucca via Autohureninitalie.nl

Een vakantie met Lucca in Italië als bestemming wordt sowieso top. Er is daar immers zoveel te zien en te beleven. Maar nog fijner wordt jouw trip wanneer je de vrijheid kunt ervaren van een eigen vervoermiddel waarmee je letterlijk kunt gaan en staan waar je maar wilt. De Duomo di San Martino, de Kerk San Michele in Foro, het Piazza dell’Anfiteatro en een wandeling over de stadmuren van Lucca zijn allemaal meer dan de moeite waard. 

Lucca panoramic aerial view of city and San Michele Cathedral. Tuscany, Italy

Maar nog geweldiger wordt je verblijf wanneer je uitstapjes kunt maken naar andere steden zoals Pisa of Florence. Of naar het Toscaanse authentieke binnenland. En wat dacht je er van om je verblijf tussen de oudheden van deze stad af te wisselen met een heerlijk dagje strand? Door een auto te huren in Lucca wordt dat allemaal mogelijk.

Heb je nog vragen?