Rome zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Rome

Er valt veel te zien wanneer je naar Rome gaat. Deze hoofdstad van Italië met 3 miljoen inwoners, is dan ook misschien wel de belangrijkste historische stad van onze Westerse beschaving. Denk je eens in wat je daar allemaal kunt zien en beleven:

Maar wie dat allemaal tijdens een korte stedentrip wil zien, kan wel een vervoermiddel gebruiken om zich te kunnen verplaatsen. Vlieg je dus naar Rome, dan moet je absoluut vooraf een auto huren. Dan kun je pas elk hoekje en gaatje van de stad bezichtigen.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Meer zien met een huur auto

Onderschat de afstanden tussen de verschillend bezienswaardigheden in Rome niet. En sommigen liggen een aardig eindje buiten de stad. Normaal sla je dat soort dingen dan maar over, maar door een auto te huren in Rome kun je veel meer zien dan wanneer je geen vervoermiddel tot je beschikking hebt.

Wat dacht je van Tivoli, een dorpje even buiten Rome gelegen? Door een auto te huren kun je er komen. Daar tref je fantastische villa’s en parken aan. Ga je in de zomer dan is dit ook een prima plek om een beetje af te koelen omdat het er zo mooi groen is.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Autohureninitalie.nl helpt je uit de brand

Spreek je geen Italiaans en kijk je er tegenop om in Rome zelf een auto te moeten huren? Boek dan je huurauto via onze website Autohureninitalie.nl. Wij zijn zelf geen eigenaar van de auto die bij jouw aankomst in Rome al voor je klaar zal staan. Maar we doen enkel zaken met gerenommeerde verhuurbedrijven zoals Europcar. Het handige is dat wanneer je via ons een auto besluit te huren in Rome, je een Nederlandstalig aanspreekpunt hebt dat alles vooraf tot in de puntjes voor je regelt.

Door een auto te huren tijdens je verblijf kun jij nog meer genieten van je korte stedentrip naar Rome.

Scenic view of Pantheon in Rome at sunrise

Heb je nog vragen?