Huur zonder een creditcard

Een auto huren zonder creditcard

AutohureninItalie.nl neemt het risico volledig over en staat dus volledig garant bij de verhuurder. Je hoeft jezelf daar zeker geen zorgen om te maken. Bij het ophalen van de auto hoef je alleen de voucher in te leveren, zo kan je op pad zonder een waarborg achter te laten. 

Stel: je hebt schade, krijgt een bekeuring of je hebt een extra rekening gekregen omdat je jezelf niet aan de tankregeling gehouden heeft. De verhuurder stuurt de kosten aan ons door en wij sturen de kosten dan weer naar jou toe. 

Tenzij de kosten onder de regeling ‘terugbetaling eigen risico’ vallen zijn ze uiteraard gewoon gedekt.

Alle verzekeringen die je nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Uw eigen risico wordt ter allen tijde terugbetaald. Hiermee heb je de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

ANWB

De ANWB verstrekt ook een creditcard met reliëf en pincode van Visa. Deze ANWB VISA card geldt ook als geldige creditcard, let wel op! Het limiet verschilt per rekeninghouder.

Huuraanvang

Het wordt aangeraden om minimaal 5 dagen voor huuraanvang te boeken.

Registratie link

Na het maken van je reservering ontvang je een registratie link. Via deze link moet je jezelf registreren omdat we met alleen een volledig ingevuld registratieformulier jouw reservering kunnen bevestigen.

Geen waarborg / No deposit

Alle huurauto’s die getoond worden waarbij het niet mogelijk is om ze op te halen zonder waarborg worden reeds door ons eruit gefilterd.

Heb je nog vragen?