Extra wensen inbegrepen

Standaard All-in

De vakantie is een feit en je staat waarschijnlijk nu al te popelen tot je er bent. Genieten van de zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand wachten op uw bezoek. Om nou echt het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Alle verzekeringen die je nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Je eigen risico wordt ter allen tijde terugbetaald. Hiermee heb je de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

Extra wensen zijn in een handomdraai geregeld

Met een all-in huurauto van AutohureninItalie geniet je van gemakkelijk van A naar B rijden en doe je dit wanneer het je uitkomt. Je hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. Je vertrekt wanneer je daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt AutohureninItalie de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is. Zo kun je optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

Een kleine passagier?

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Sunny Cars. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of een booster. De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken.

Rijden er meerdere bestuurders mee?

Zijn er naast  jezelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg je deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en jezelf volledig verzekerd zijn.

Zorgeloos uw auto huren?

Huur via de expert in Italië

Met AutohureninItalie.nl huur je een auto op bijna alle locaties in Italië.

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard per huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardige uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt.

Een GPS mee op weg

Wil je een vrouwelijke stem die je in één keer naar uw vakantiebestemming navigeert? Kies dan het All-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem! Zo raak je nooit de weg kwijt in de buitenlandse infrastructuur. Mochten er verhuurbedrijven zijn die deze dienst niet leveren, dan kan er tegen een kleine toeslag een aangevraagd worden.

Een auto op locatie

Heb je geen zin of tijd om naar uw verhuurbedrijf te gaan om uw huurauto op te halen? Dan regelen wij voor jou tegen een kleine vergoeding -soms zelfs kosteloos- dat de auto voor de deur afgeleverd wordt.

Een ander start-en eindpunt?

Wil je tijdens uw vakantie van het noorden naar het zuiden rijden, zonder dat je datzelfde parcours weer terug moet? Dan is dat geen enkel probleem bij AutohureninItalie. Je rijdt de auto van de ene naar de andere locatie en dan regelen zij de rest. Zo hoef je geen rekening te houden met een lange terugtocht en kun je alle uithoeken van uw vakantiebestemming bekijken.

Heb je nog vragen?