Zorgeloos Napels verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Napels

“Eerst Napels zien en dan pas sterven.” Dat is een oeroud gezegde dat nog wel wordt gebruikt wanneer iemand iets zo de moeite waard vindt om te zien, dat die persoon daar in zijn leven eerst geweest wil zijn voordat hij sterft.

Napels heeft een rijke geschiedenis. Er is veel kunst en cultuur in de stad. En vanzelfsprekend vind je er de wereldberoemde gastronomie. Eet je buikje maar rond.

 De Napolitaanse agglomeratie heeft bijna 4,5 miljoen inwoners.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Een prima idee om in Napels een auto te huren.

Door in Napels een auto te huren kun je ook iets zien van de hoogtepunten die net buiten Napels gelegen zijn. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de omgeving van de Vesuvius te bekijken? Dat is een bijna 1300 meter hoge vulkaan aan de westkust van Italië ten zuidoosten van de stad Napels, die voor het laatst uitbarstte in 1944. 

De bekendste uitbarsting van deze vulkaan vond echter plaats in het jaar 79, toen de top van de vulkaan explodeerde en onder andere de Romeinse plaats Pompeï in de as werd gelegd. Door een auto te huren in Napels kun je daar ook een kijkje gaan nemen.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Huur je auto vooraf via Autohureninitalie.nl

Wie niets met malafide autoverhuurders die alleen onverstaanbaar Italiaans praten te maken wil hebben, doet er goed aan om via onze website vooraf de huurauto te regelen. Een auto huren in Napels gaat namelijk heel eenvoudig in het Nederlands. 

Autohureninitalie.nl werkt enkel samen met betrouwbare, lokale verhuurders. Je kunt dus zorgeloos op vakantie gaan en bovendien genieten van de vele bezienswaardigheden in de omgeving van Napels.

Meta di Sorrento, Naples: the coast at summer

Heb je nog vragen?