Pisa zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Pisa

Als je van plan bent om binnenkort de scheve toren van Pisa tijdens een korte trip te gaan bewonderen, dan raden wij je aan om nu alvast een auto te huren. Pisa is een leuke stad maar niet per definitie ideaal om heel erg lang te blijven. Ga je dus met het vliegtuig, zorg dan dat je ter plekke over een voertuig kunt beschikken, dan zul je je een stuk beter gaan vermaken namelijk.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Een auto huren in Pisa en Toscane of de kust verkennen

Die scheve toren moet je absoluut een keer in je leven gezien hebben, maar de regio heeft nog zoveel meer te bieden. Vanuit Pisa kun je namelijk gemakkelijk naar de Westkust van Italië waar prachtige dorpjes met bontgekleurde huizen op de steile kustrotsen zijn gebouwd. 

Ook liggen pittoreske dorpjes zoals Siena en Lucca binnen je handbereik, mocht je besluiten om een auto in Pisa te gaan huren. En de hoofdstad van Toscane is natuurlijk Florence, met zijn beroemde Ponte Vecchio. Neem op de weg terug gewoon een binnendoor route en je zult dingen zien die slechts weinig toeristen al hebben ontdekt.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Dus huur je auto nu meteen!

Wij van Autohureninitalie.nl hebben gemerkt dat sommige mensen toch wat huiverig zijn om in Italië een auto te moeten huren. Vaak krijg je te maken met verhuurders die enkel de Italiaanse taal machtig zijn. En helaas  is het zo dat er best wat malafide bedrijven in de autoverhuurbranche actief zijn. Daarom zijn we begonnen met het verhuurconcept op deze website zodat jij vooraf een auto kunt huren in Pisa, gewoon in je Nederlandse moedertaal. Wij zijn zelf geen eigenaar van huurauto’s maar werken als aanspreekpunt voor enkele gerenommeerde partijen waaronder Europcar.

Wij zijn zelf geen eigenaar van de auto’s die verhuurd worden maar zijn wel jouw Nederlandstalige aanspreekpunt. Ook in geval van calamiteiten. Zo kun jij zorgeloos op vakantie.

Een auto huren doe je dus veilig en snel via onze website. Ook als je naar Pisa gaat.

Leaning tower in Pisa

Heb je nog vragen?