Reis door Italië met autohureninItalië

Italië autohuur is er voor jou!

Met de  all inclusive deals van Sunny Cars geniet je altijd van de beste verzekeringsvoorwaarden, zoals je in Nederland gewend bent. Zoals altijd WA-verzekerd!

Het pakket bevat ongelimiteerde kilometers en bij schade aan de huurauto betalen zij het eigen risico aan je terug. Dit geldt voor deuken, maar ook voor schade aan glas, banden, bodem of dak. Alle gegevens krijg je in een helder overzicht zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Zo werkt Sunny Cars samen met partijen zoals; Alama, Budget Rent a Car en Europcar. Zo word je altijd van goede kwaliteit voorzien en kom je nooit voor verrassingen te staan. Boek zorgeloos een auto via AutohureninItalie!

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Huur via de auto-expert in Italië

Met AutohureninItalie.nl huur je een auto op nagenoeg alle locaties in Italië.

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard met behulp van huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardige uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen u en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent u altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Auto huren in Italië

Italië kent natuurlijk talloze prachtige locaties met iedere zijn eigen bijzonderheid. Of het nu om het colosseum in Rome gaat, de prachtige grachten en gondels in Venetië , de kathedraal in Florence of bijvoorbeeld de Toren van Pissa.

Maar je moet natuurlijk er wel kunnen komen. En daarbij is het hebben van een eigen auto tot je beschikking natuurlijk een uitkomst.

Italië autohuur is de expert bij uitstek voor het huren van en auto op talloze locaties door geheel Italië.

Colosseum at sunrise in Rome

Heb je nog vragen?