Zorgeloos Metera verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Matera

Reis je binnenkort naar de plaats Matera in Italië? Dat is een behoorlijk reis, helemaal naar de ‘enkel’ van het land. Het verre Zuiden dus. Vanaf Utrecht is dat bijna 2.000 kilometer in afstand. Waarschijnlijk ga je daar dan heen met het vliegtuig. Dan ben je er weliswaar na een vlucht van maar ruim 2 uur, maar als je dan aankomt ben je wel aangewezen op vervoer per taxi of op het openbaar vervoer. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en neem de beslissing om een auto te huren in Matera.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Een huurauto geeft vrijheid

Er is niets verstandiger dan de auto die je wilt huren in Matera al voorafgaand aan je vertrek te boeken. Dan reis je een stuk ontspannener en hoef je na aankomst niet direct vanalles te regelen. En het huren van jouw auto in Matera gaat eenvoudig via onze website.

 Wij zijn partner van Sunny Cars, het bedrijf dat de eigenlijke contracten met gerenommeerde, plaatselijke verhuurbedrijven heeft gesloten. Wij fungeren daarbij als Nederlandstalig aanspreekpunt, vooraf en tijdens je verblijf. Wat wil je nog meer? Boek meteen en zorg zo dat jij zeker een topvakantie hebt.

Elegant old couple in a car salon

Contactpunt

Wij van AutohureninItalie.nl zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

Sexy girls travelling by car

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en de gekozen bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij/zij mag rijden.

Car front dashboard

Partners

AutohureninItalie.nl is partner van Sunny Cars welke werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

Diverse redenen om in Matera een auto te huren

Door en auto te huren in Matera word je een stuk mobieler en dat geeft een groot gevoel van vrijheid. Wanneer je via onze website een auto huurt da zorgen we dat je auto al op je staat te wachten direct op het vliegveld. Je laadt je koffer in en rijdt dus zelf naar je hotel. Geen gezoek, geen gedoe. Matera zelf is gelegen in de vallei waardoor de rivier Gravina di Matera loopt en ligt ongeveer 50 kilometer van de mooie zuidkust. De plaats zelf is met name beroemd vanwege de huizen in de wijk Sassi die in de heuvels gebouwd zijn. Er zijn diverse bezienswaardigheden waaronder ‘De Sassi’ dat ook wel bekend staat als ‘het park van de rotskerken van Matera’.

 

Sassi of Matera. Basilicata

Als je met toeristische motieven naar Matera afreist, en die kans is natuurlijk groot, dan is het wel aan te raden om daar een auto te huren. Dan creëer je namelijk veel meer afwisselingsmogelijkheden tijdens je reis. Pak bijvoorbeeld afgezien van de rotswoningen ook een dagje strand mee. Of ga een naburige stad als Bari bekijken.

Heb je nog vragen